Jalkaterapeutti Espoo

Jalkaterapia

Jalkaterapeutti on ammattikorkeakoulusta valmistunut Valviran rekisteröimä nimikesuojattu alaraajojen asiantuntija. Jalkaterapeutti on erityisasiantuntija iho- ja kynsimuutosten hoidossa. Jalkaterapeutti on myös alaraajojen biomekaniikan asiantuntija.

Lonkka -, polvi -, nilkka – tai jalkaterän kivulle tai vaivalle selvitetään jalkaterapeutin vastaanotolla syy biomekaanisin tutkimuksin, tutkitaan kävelyä, nivelten liikkeitä ja lihasten toimintaa. Tyypillisiä biomekaanisia poikkeamia, jonka takia hakeudutaan jalkaterapeutin vastaanotolle, ovat esimerkiksi vaivaisenluu, lattajalka ja vasaravarpaat. Tutkimusten pohjalta jalkaterapeutti tekee tilanteen vaatiman hoidon joita ovat muun muassa iho- ja kynsihoidot, teippaukset, pehmytkudoskäsittelyt, lihasharjoitteet ja apuvälineet, kuten yksilölliset tukipohjalliset tai varvasortoosit.

Tyypillisimpiä iho- ja kynsimuutoksia ovat kovettumat, känsät, syylät ja sieni-infektiot. Myös kynsien paksuuntuminen, sisäänkasvu tai irtoaminen. Muutoksia voivat aiheuttaa ulkoiset ärsykkeet, kuten kengät, biomekaaniset poikkeamat. jalkaterapeutti toimii aseptisesti ja käyttää laadukkaita välineitä.

Kenen kannattaa hakeutua jalkaterapeutin vastaanotolle?

Jalkaterapeutin vastaanotolle ovat tervetulleet kaikenikäiset asiakkaat, joilla on alaraajojen tuki- ja liikuntaelinvammoja, urheilu- ja rasitusvammoja, iho- ja kynsimuutoksia tai muita kiputiloja. Hoidon tavoitteena on aina toimintakyvyn ja elämänlaadun paraneminen tai ylläpito. Jalkaterapeutti valmistaa myös yksilöllisiä pohjallisia yksilön tarpeen mukaan. 

Nyt myös sarjakortit saatavilla verkkokaupastamme

Ostamalla sarjakortin voit säästää käyntien hinnasta:

5x sarjakortti -5% hinnasta

10x sarjakortti -10% hinnasta

Hinnasto

Vastaanottokäynti 60€

Yhteistyöseurojen jäsenet 50€