Rosa Orpo

Urheiluhieronta

Klassinen hieronta

FootBalance

Rentouttava päähieronta

Olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Valmistuin hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2019. Aiemmin opiskelin yliopistossa kinesiologiaa, terveyttä ja ravitsemusta John Brown Universityssa, Arkansasin osavaltiossa. Asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja siihen liittyvät lisäkoulutukset ovat suunnitelmissani seuraavaksi.

Urheilu on aina ollut suuri osa elämääni. Olen Tapiolan Hongan kasvatti. Pelasin Yhdysvalloissa neljä vuotta yliopistossa ja Hongan edustus joukkueessa vuonna 2018-19.  Tiedän siis mitä järjestelmällinen ja ammattimainen koripalloharjoittelu pitää sisällään ja mitä se vaatii. Aina pelkkä aktiivinen palautuminen ei riitä. Joskus tarvitaan myös passiivisia palautumisen keinoja, kuten hierontaa. Vahvan koripallotaustani kautta tunnen hyvin urheilijan kokemat haasteet sekä koripallon lajina asettamat vaatimukset ja osaan auttaa asiakkaitani selviytymään niistä vieläkin paremmin.

Kuka tahansa on tervetullut asiakkaakseni riippumatta iästä tai fyysisen aktiivisuuden tasosta. Teen klassista hierontaa sekä urheiluhierontaa. Annan myös mielelläni neuvoja ravintoon ja terveellisiin elämäntapoihin liittyen. Voit tulla myös rentoutumaan tai hemmottelemaan itseäsi vaikkapa rentouttavan päähieronnan merkeissä.