Urheiluhieronta ja klassinen hieronta Espoo

Urheiluhieronta

Urheiluhierojalle hakeudutaan yleensä joko palautumisen nopeuttamiseksi tai tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tai kiputilojen vuoksi. Kuka tahansa voi tulla urheiluhierojan vastaanotolle. 

Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin ja harjoitusrytmiin. Hieronnalla tehostetaan urheilijan palautumista, pidetään yllä suorituskykyä sekä hoidetaan jo syntyneitä tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Hieronnassa käytetyillä tekniikoilla voidaan helpottaa akuutteja kiputiloja, palauttaa toimintakykyä ja rentouttaa sekä ylläpitää kehon ja mielen hyvinvointia.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta sopii kaikenikäisille. Hieronta rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä ennalta ehkäisee uusien kireystilojen syntymistä. Klassinen hieronta rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Hieronnalla voidaan myös vähentää ahdistuneisuutta ja vähentää liikunnan jälkeistä väsymystä tai lihaskipuja.
 
Rentouttava päähieronta on hyvä tapa lievittää stressiä ja rauhoittua. Se on yksi klassisen hieronnan osa-alue, jossa käsiteltävänä alueena on pään ja kaulan alue. Sen rauhoittava vaikutus voi myös parantaa unen laatua.

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta sisältää, niskan, kaulan, pään, suunsisäisten purentalihasten ja kasvolihasten tutkimisen ja käsittelyn. Purentaelimistön toimintahäiriöt (temporomandibular disorders, TMD) on yhteisnimitys leukanivelten, puremalihasten, hampaiston ja niihin läheisesti liittyvien kudosten sairaus- ja kiputiloille sekä toimintahäiriöille. Tavallisimpia oireita ovat leukaniveläänet, leukanivelen tai purentalihasten kipu tai suun rajoittunut avautuminen tai liikehäriöt. Päänsärkyt voi myös olla merkki siitä että purentalihakset tai niska ovat jännittyneet. 
Arviolta noin 7-9% suomalaisista esiintyy on hoidon tarvetta. Naisilla 3-4 kertaa yleisempää kuin miehillä ja oireet ovat yleisempiä 35-50 vuodeniässä.

Nyt myös sarjakortit saatavilla verkkokaupastamme

Ostamalla sarjakortin voit säästää käyntien hinnasta:

5x sarjakortti -5% hinnasta

10x sarjakortti -10% hinnasta

Hinnasto

urheiluhieronta/klassinen hieronta 30 minuuttia 33€ 

urheiluhieronta/klassinen hieronta 45 minuuttia 45€

urheiluhieronta/klassinen hieronta 60 minuuttia 57€

urheiluhieronta/klassinen hieronta 75 minuuttia 68€

urheiluhieronta/klassinen hieronta 90 minuuttia 79€

rentouttava päähieronta 15 minuuttia 18€ 

rentouttava päähieronta 30 minuuttia 33€ 

Hinnasto yhteistyöseurojen jäsenille

urheiluhieronta/klassinen hieronta 30 minuuttia 30€ 

urheiluhieronta/klassinen hieronta 45 minuuttia 40€

urheiluhieronta/klassinen hieronta 60 minuuttia 50€

urheiluhieronta/klassinen hieronta 75 minuuttia 60€

urheiluhieronta/klassinen hieronta 90 minuuttia 70€

rentouttava päähieronta 15 minuuttia 15€ 

rentouttava päähieronta 30 minuuttia 30€ 

Hieroja kotiin?

Voit myös kutsua hierojan kotiisi tekemään yhden tai useampia hoitoja. Hieroja tuo mukanaan kaiken hoitoihin tarvittavan hierontapöytä mukaanlukien. Ota yhteyttä soittamalla 0409675366 , sähköpostitse lähettämällä viestisi osoitteeseen raimo@recoveryroom.fi tai klikkaa allaolevaa linkkiä ja jätä viestisi sille suunnattuun viestikenttään.