Palvelut

Meiltä löydät kattavat hyvinvointialan palvelut saman katon alta. Voit myös tilata palveluitamme paikan päälle kotiisi tai yritykseesi.

30 minuuttia 42€

45 minuuttia 57€

60 minuuttia 70€

 

30 minuuttia 33€

45 minuuttia 45€

60 minuuttia 57€

75 minuuttia 68€

90 minuuttia 79€

250€ (sisältää 3 käyntiä)

 

Normatec palautumishoito

1 x 30 min 25€

*5 x 30 min 118,5€

*10 x 30 min 225€

 

(*Osta nettikaupasta tai maksa ensikäynnillä)

Hieronta osteopaattisin ottein opiskelijatyönä

  • Hierontaa osteopaattisin ottein, osteopatiaa opiskelevan koulutetun hierojan tekemänä.
  • Osteopatia on käsillä tehtävä kehonhoito, joka perustuu vahvaan anatomian osaamiseen ja ymmärrykseen kehon fysiologisista toiminnoista.
  • Käsin tehtävin tekniikoin hoito voidaan kohdistaa hoitoa tarvitseviin kudoksiin tarkasti ja tehokkaasti.
  • Osteopaatti hoitaa lihaksia, sidekudoksia, niveliä ja selkärankaa, hermoja sekä nestekiertoa pyrkimyksenään luoda terve, kivuton tasapaino kehoon.
  • Tekniikat ovat hellävaraisia ja hoidettavan kehoa kunnioittavia.

Hieroja kotiin?

Voit kutsua hierojan kotiisi tekemään yhden tai useampia hoitoja. Hieroja tuo mukanaan kaiken hoitoihin tarvittavan, hierontapöytä mukaan lukien. Ota yhteyttä soittamalla 0409675366 , sähköpostitse lähettämällä viestisi osoitteeseen raimo@recoveryroom.fi tai klikkaa allaolevaa linkkiä ja jätä viestisi sille suunnattuun viestikenttään.

Yrityksille

Meiltä voit kätevästi tilata palveluitamme yrityksesi työntekijöille. Tulemme tarpeen mukaan paikalle jopa useamman tekijän voimin. Tuomme mukanamme kaikki haluamiisi hoitoihin tarvittavat välineet hierontapöydistä lähtien. Ota yhteyttä soittamalla 0409675366 , sähköpostitse lähettämällä viestisi osoitteeseen raimo@recoveryroom.fi tai klikkaa allaolevaa linkkiä ja jätä viestisi sille suunnattuun viestikenttään.

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin, joka on osoitettu tiettyyn hoitoon tai vaihtoehtoisesti haluamallesi summalle. Maksaminen onnistuu helposti verkkokaupassamme.